A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 Október
H K Sze Cs P Szo V

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

ápr

13

A kávé a jövő(D) üzlete

2016.04.13 - szerda

Egy üzleti lehetőséget mutatok, konkrét eszközöket nyújtok Neked, amit végezhetsz munka mellett, nyugdíjasként, megváltozott munkaképességgel, pályakezdőként, vagy akár otthonról, gyerekek mellől is.


 

 

 

Passzív jövedelemhez általában olyan értékesítési rendszerben juthat az ember, ahol a termékforgalom után jutalékot fizet a cég.De mi lehet az a termék, szolgáltatás, amelyre az emberek igényt tartanak, s minden körülmények között megveszik?Nos, a válasz általában valamilyen napi fogyasztási cikk, vagy olyasvalami, amire az egészségük érdekében szükségük van. Valós igényeket elégít ki!Amit mi ajánlunk, arra egyszerre teljesül mindkettő.Közismert tény, hogy a kávé az egyik legnépszerűbb fogyasztási cikk szerte a világon. Tömegek fogyasztják nap, mint nap, anélkül, hogy bármilyen anyagi érdekük fűződne hozzá.Tudta, hogy a felnőtt lakosság többi, mint 80 %-a kávéfogyasztó?

Tehát a célpiac a lábaink előtt hever.

 

  Aki pedig szenvedélyes kávéfogyasztó, általában nyitott arra, hogy megkóstoljon, kipróbáljon egy újfajta kávét, amely amellett, hogy a legínyencebbek számára is kulináris élményt nyújt, az egészségre is jótékony hatást gyakorol.Nincs más teendő, mint az emberek figyelmébe ajánlani ezt a termékcsaládot, megismertetni velük az ebben rejlő előnyöket, lehetőségeket. S ez nincs korlátozva a barátokra, ismerősökre, családtagokra. Az online értékesítő eszközök segítségével a világ bármely pontján elérhetők és megnyerhetők azok a kávéfogyasztók (akár törzsvásárlónak, akár munkatársnak), akik nyitottak erre az újdonságra.Ha pedig megkóstolták, többé nem mondanak le a Ganodermás kávé nyújtotta jótékony hatásokról, előnyökről, hanem ragaszkodva hozzá, hétről-hétre, hónapról-hónapra megvásárolják és fogyasztják azt, folyamatos jutalékot generálva Neked.

 

 

 

Tudod, miért nem csatlakozik az emberek többsége MLM-üzletekhez?

 

 

MERT FÉL AZ ELUTASÍTÁSTÓL!

 

 

Igen, fél attól, hogy akiket megkeres az üzleti lehetőséggel, elutasítják. És valljuk be, ez jogos félelem. Nem mindenki született üzletkötő, és ha tisztában van is vele, hogy a tudás elsajátítható, a visszautasítástól való félelme nagyobb, mint hogy elinduljon ezen az úton.

 

 

Van egy fantasztikusan jó hírem!

 

 

Az online hálózatépítésben nincs visszautasítás!!!

 

 

Az interneten szétküldött e-mailek hatására, a feladott ingyenes online apróhirdetések eredményeképpen, a weboldaladra érkező, oda irányított emberek nem fognak elutasítani. Ha nem érdekli őket a lehetőség, egyszerűen továbbállnak, és nem mondanak nemet. Érted? Nincs elutasítás, nem dörgölik az orrod alá, hogy őket ez nem érdekli.

 

 

De vegyünk egy egyszerű példát az offline világból!

 

 

Találkozol valakivel (jó ismerős vagy ismeretlen, teljesen mindegy). Nem tudsz és nem akarsz eladni. Nem tudsz és nem akarsz a Ganoderma termékekről és a hozzá kapcsolódó üzleti lehetőségről beszélni. Adsz neki egy adag kávét, hogy kóstolja meg, és ha ízlik neki, nézze meg a weboldaladat. A weboldalad majd megteszi helyetted, amit Te nem akarsz, eladja a terméket, eladja az üzleti lehetőséget. Szintén nincs visszautasítás, nincs nem, és Neked nem kell nyomulni.

 

 

Szerinted ez működik? Szerintem igen! Tapasztalatból tudom. Biztos vagyok benne, hogy Te, aki most ezeket a sorokat olvasod, ha eddig elutasító vagy szkeptikus voltál, most valami megmozdult Benned és elgondolkoztál.

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt meg kell állnunk.

 

 

Az első nagy lépés következik, elmondom, hogyan tudsz csatlakozni, lépésről lépésre.

 

 

A csatlakozásnak egyetlen előfeltétele van, amit ha átlépsz, nem lehetsz sikeres.

 

 

Teremtsd meg saját, megingathatatlan belső motivációdat, észérvekkel, tényekkel, amit bármelyik kételkedő, lebeszélni akaró, pesszimista ismerősöd orra alá dörgölhetsz, amikor el akar tántorítani célodtól.

 

 

Kész vagy? Hajrá!

 

 

1.

 

Töltsd ki a jelentkezési lap online változatát, és rendelj legalább egy terméket:

 

 

http://onlinekavezo.dxn.hu/tagsagi_szerzodeshttp://onlinekavezo.dxn.hu/termekek

 

 

A tagregisztráció ára mindössze 5.000 Ft. Házhoz szállítás kérése esetén 1.000 Ft, utánvéttel 1.900 Ft a futár költsége.

 

 

2.

 

Válaszd ki a leendő weboldalad címét (nem kötelező), amit a jelentkezés visszaigazolása után megküldött intranetben tudsz megrendelni.

 

 

 

Nagyon fontos, hogy a fenti lépések megtétele előtt, olvasd el és nézd át alaposan a weboldalam, hogy valóban megalapozott döntést hozzál!

 

 

Nagyon sok ember csalódott az MLM üzletekben. Ennek az egyik legfontosabb oka, hogy nem gondolta át döntését, beszervezték, rádumálták, engedett a ránehezedő nyomásnak és nem saját meggyőződéséből csatlakozott. Ettől szeretnélek megóvni!

 Máris megteszem az első lépést  >>>>> REGISZTRÁLOK 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on